Kaspersky Internet Security pe Android

 on marți, 16 iunie 2015  

Am început să testez Kaspersky Internet Security (IS), varianta Android, versiunea 11.8.4.625, cea mai nouă la data actuală. Este prima soluție software pe care am decis să o testez.

Amintesc faptul că acesta este un review despre prima impresie asupra aplicației, iar după un timp va veni și un articol despre rezultatele obținute.



De ce am ales Kaspersky? Decizia a fost una destul de simplă. Am intrat în magazinul Play de la Google și am căutat după instrumente. Nu am specificat termenul antivirus. Am vrut să văd care dintre produsele antivirus este recomandat primul. Și acesta a fost Kaspersky IS. Surprinzător, următorul a fost unul care nu face parte din giganții antivirus.



Kaspersky IS Android
Aceasta este imaginea ce te întâmpină imediat după configurarea setărilor de inițiere care îți oferă și posibilitatea să achiziționezi o licență pentru aplicație. Asupra acestui lucru revin mai târziu.
Totul este cât se poate de simplu, intuitiv și frumos. Este foarte ușor să folosești aplicația. Poate datorită faptului că opțiunile oferite sunt minime. Lucru de așteptat de altfel pentru funcțiile gratuite.

Varianta gratuită a Kaspersky Internet Security nu oferă un antivirus pentru utilizator, ci doar un Scanner. Funcția oferă doar scanare device, foldere, aplicații și permite programarea scanării, nefiind realizată automat. Deși baza de definiții a virușilor se poate actualiza, aceasta trebuie făcută manual de utilizator.


Scanarea merge foarte lin, chiar și la una în în profunzime. Se termină repede, dar depinde și de device, iar dacă ai card de memorie, calitatea acestuia, precum și cantitatea ocupată influențează scanarea. Chiar și așa, totul va merge bine de mobilul tău și vei putea realiza alte lucruri între timp.

Varianta completă, adică cea premium oferă următoarele funcționalități:
  • Antivirus 
    • protecție în timp real;
    • scanare automată aplicații noi instalate;
    • utilizare baza de date din cloud.
  • Privacy Protection (doar pe smartphone și tabletă cu SIM)
  • Anti-Theft (protecție împotriva datelor în cazul pierderii sau furtului)
  • Blocare apeluri și sms nesolicitate
  • Protecție web (doar dacă pornești browserul din aplicație)
  • Anti-Phishing
Acum rămâne doar să scriem și rezultatul final după perioada de testare. Ce ziceți voi de Kaspersky IS pentru Android?


Kaspersky Internet Security pe Android 4.5 5 Robert marți, 16 iunie 2015 testez Kaspersky Internet Security (IS), varianta Android, versiunea 11.8.4.625, cea mai nouă la data actuală. Este prima soluție software pe care am decis să o testez. Am început să testez Kaspersky Internet Security (IS), varianta Android, versiunea 11.8.4.625, cea mai nouă la data actuală. Este prima solu...


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu